Selecteer een pagina

Best Lekker

bestel online

Over ons

Wij zijn Lex Russchen en Bram Sluizeman, twee vrienden waarvan de vriendschap rond 2010 is ontstaan. We leerden elkaar kennen tijdens het werk in de horeca. Waar Lex vanaf toen al een plan had om zelf te ondernemen in de horeca, was het werk voor Bram een bijbaan naast zijn studie Social Work. In 2013 kwam Lex zijn droom in vervulling, een eigen horecaonderneming. Feestcafé ´t Gat van Groningen is geboren. Bram is na zijn studie in de zorg gaan werken, maar merkte dat de horeca hem toch niet kon loslaten. Dit bracht ons weer bij elkaar en zodoende begon Bram als bedrijfsleider te werken voor Lex. 

Na drie jaar is deze combinatie nog altijd goed werkend En ontstonden er ook creatieve ideeën voor de toekomst. Echter werden de toekomstplannen even stop gezet door Corona. Dat was even terugschakelen, maar het ondernemershart van Lex ging al snel weer kloppen. Waar het één kwam stil te liggen, gaf het ons aan de andere kant juist ruimte om onze toekomstplannen beter uit te werken. Hier is ‘Best Lekker’ uit ontstaan.

Voor het Coronajaar waren er ideeën om te kijken naar de mogelijkheden voor een zaak waar je van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht rijk belegde broodjes kan afhalen. In het begin van onze studententijd had je zo’n zaak in Groningen. Hier kwamen wij beiden toen graag.

Door deze herinneringen en de tijd die vrij kwam werd Bram getriggerd en is zich gaan richtten op, wat hij in zijn tienerjaren graag deed, het maken van eten en hierbij te experimenteren met verschillende smaken. Na meerdere proefsessies met verschillende broodjes hebben we gekozen voor een kleine kaart van algemeen bekende belegde broodjes, maar dan wel met een ‘Best Lekker’ twist. Denk aan de huisgemaakte tonijnsalade, pesto of de mosterd-dillesaus.

Het is in de eerste opzet de bedoeling dat het bezorgen van onze belegde broodjes dient als een pilot.  Zullen onze broodjes aanslaan en is er een markt in de toekomst om eventueel een zaak te openen? Dat zijn de belangrijkste vragen die we hebben. We hopen spoedig deze vragen positief te kunnen beantwoorden.

Elke dag geopend:

Maandag t/m vrijdag: 10:00 – 16:00
Zaterdag en zondag:  10:00 – 16:00

Bezoek ons

Poelestraat 51
9711PK Groningen

Contact

Info@bestlekker.eu
Tel: 06 38 77 65 33