Selecteer een pagina

Best Lekker

bestel online

Broodje tonijnsalade

Broodje salami/chorizo

Dit broodje is selectief gekozen uit vele bestaande recepten. door de frisse en zure smaak te combineren ervaar je een heerlijke smaakexplosie in je mond. Onze papika saus maakt het broodje helemaal af.

Broodje carpaccio

Broodje Carpaccio

Onze eigen favoriet! We hebben er voor gekozen om het broodje zo klassiek mogelijk te maken. De finincing touch zit het him onze zelf gemaakte  en aan te vullen met onze zelfgemaakte Truffel mayonaise! Wat ons betreft een geslaagde combinatie

Broodje oude kaas

Broodje oude kaas

Ons broodje oude kaas is rijkelijk belegd. Met als belangrijkste smaakmaker onze zelf gemaakte mosterd dille saus.  Oud Amsterdam is de kaas die we gebruiken. Dit omdat het volgens ons de oude kaas bij uitstek is.

Broodje tonijnsalade

Broodje tonijnsalade

Het broodje tonijnsalade is een die je nog niet eerder hebt geproefd. De salade is volledig zelf gemaakt en is gebaseerd op een  oer oud recept. Een echte aanrader! Veder wordt het broodje belegt met verse andere producten zoals tomaat en rucola

Broodje caprese

Broodje caprese

De caprese is een rijkelijk belegd broodje.  Naast de klassieke samenstelling van tomaat en mozzarella  hebben we onze zelfgemaakte pesto toegevoegd. Ons recept komt uit Genua. De oorsprong van de pesto.

We zijn gevestigd aan de Poelestraat 51. Naast het ophalen van de broodjes kunt u hier ook een heerlijk kopje koffie of chocomel halen.

Naast heerlijke broodjes verkopen we ook smooties!

Het is tijd voor wat lekkers!

Elke geopend:

Maandag t/m vrijdag: 10:00 – 16:00
Zaterdag en zondag:  10:00 – 16:00

     Bezoek ons

       Poelestraat 51
       9711PK Groningen

Contact

Info@bestlekker.eu
Tel: 06 38 77 65 33